RESTAURANT DE GRILLERIJE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 148 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant De Grillerije. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 19:50 Was heerlijk!
25 nov 2022 om 21:57 Goede smaak, goed gebakken. Vriendelijke bezorgster
19 nov 2022 om 19:34 Eten was super lekker.keurig op tyd bezorgd.vriendelyke bezorger.top.
6 nov 2022 om 18:54 Superlekker, snel en warm bezorgd. We wonen hier pas een paar dagen, maar wij zijn fan.
29 okt 2022 om 21:37 Prima! Op tijd bezorgd en heerlijk!
27 okt 2022 om 22:52 Waardeloos! 3e keer dat ik bestel.en een review plaats. De sla is verbeterd dat is een pluspunt. Maar als je een tijd mag kiezen en ze bezorgen je eten een half uur te vroeg (voor de 3e keer uit 3) dan is het eten niet meer lekker als iedereen thuis
26 okt 2022 om 19:31 Heerlijk! Varkenshaas en de saus waren echt heerlijk. Mijn partner heeft genoten van de biefstuk! Echt alles was heerlijk. Wij bestellen zeker nog eens!
23 okt 2022 om 10:09 Snelle bezorging voor een dorp buitenaf. Jammer dat het bedrag boven de 25 euro moet zijn excl. de bezorgkosten van 7 euro. Dat maakt het snel te veel/te duur voor 1 persoon.
21 okt 2022 om 23:35 Vond heel vervelend de bezorgtijd was 35 min te vroeg ik had 18.30 gevraagt nu was mijn man nog niet thuis en alles was koud om 18.30 vond dit niet kunnen voor bêst wel een behoorlijke prijs . Wat gaan we hier mee doen.
10 okt 2022 om 1:01 De Aardappelpartjes vond ik niet lekker, ze waren heel erg vet. De rest was helemaal top.
7 okt 2022 om 21:30 Spare ribs, lekker man
4 okt 2022 om 19:32 Was niet lekker